Bahce ve Peysaj İşleri

BAHÇE BAKIMI nedir.

BAHÇE DÜZENLEME nedir.

BAHÇE PEYZAJ TASARIM nedir.

BİZ BÜTÜN BUNLARA CEVAP BULDUK

Hepimiz doğal, yeşil bir ortamda kendimizi daha iyi hissederiz. Güzel bir çevre insan psikolojisi, ruh sağlığı ve bunun yanında beden sağlığı üzerinde çok olumlu rol oynar. Güzel bir bahçe paha biçilmez bir nimettir. Özellikle büyükşehirlerde yaşayanlar için iyi tasarlanmış bir bahçe günün bütün stresini ve yorgunluğunu atmak için birebirdir.

Bahçemizi kendimizde düzenleyebiliriz fakat Bilinçsiz seçilmiş bitkiler, hoş olmayan bir dizayn bazan dinlendirmek yerine insanı yorabilirde. Iyi bir bahçe yapmak için bitkileri tanımalı, uygulama için teknik bilgiler edinmeliyiz yada bu işi bilen Birisine başvurup bahçemizin dizaynını yaptırmalıyız.

Firmamızın temel Prensibi; Yaşanabilir, estetik ve doğal yeşil alanlar tesis etmek, bu alanların devamlılığını sürdürebilmeleri amacýyla gerekli olan (teknik yada işçilik anlamında) desteği sağlamaktır.
Gerek proje, gerek uygulama ve gerekse bakım hizmetleri ile ilgili taleplerini karşılıyoruz. Bahçe tasarımı yanında hazır rulo çim, otomatik sulama, bahçe toprağı, çocuk oyun alanları tesisi, sert zemin uygulamaları gibi birçok talebinize karşılık veriyoruz.

BAHÇE BAKIMI

Bahce bakımı harcanan EMEĞİN karşılığını uzun süre almak için önemlidir. Bitkiler topraktan süreklibesin aldığından toprak zamanla besinlerce fakirleşecektir. Bunu Takviye edebilme için Gübreleme gerekecektir. Bahçenizde uygulanacak gübre çeşit ve miktarları toprağa ve bitki çeşidine göre değişecektir.

>>>>

GÜBRE ÇEŞİTLERİ:
Her türlü gübreyi FİRMAMIZDAN temin edebilirsiniz Perakende Toptan veya.
Konunun uzmanı mühendislerimiz toprak analizine göre gerekli olan gübreyi size önerecektir. Bunun için analiz raporunuzu getirmeniz, raporunuz yoksa toprak analizi için bize başvurmanız yeterlidir.

KİMYASAL Gübreler:
Üre, Amonyum Nitrat, Amonyum SÜLFAT; Potasyum Nitrat, Potasyum Sülfat, DAP, Fe-Zn-Cu-Mg

KISLIK ÇİÇEKLERİMİZ HAZIR!

Mevsimlik ÇİÇEK Siparişleriniz İÇİN ARAYIN!

DEMİRSÜLFATLA LEKELENMİŞ MERMER YADA TAŞLARINIZIN TEMİZLİĞİ
Bahçenizdeki kimyasal gübererle lekelenebilir zeminler zaman zaman uygulanan sert. Özellikle demirsülfat gübresi taş ve Mermerler üzerinde pas lekesi meydana getirebilir. Mermerden pasi çıkarmak neredeyse imkansız gibidir. İşte biz bu sorunu çözdük.

Gübreler

Organik Gübre
Bahçenizdeki çim ve çiçeklerin, meyve ağaçlarının, hobi bahçelerinizdeki sebze ve baharatlarin besin ihtiyaçlarını toprağın fiziksel ve kimyasal özelliklerini iyileştirerek karşılamak için organik Gübreleri kullanabilirsiniz.
Leonardit kullanımı bahçenizde gözle görülür bir iyileşme sağlayacaktır
Leonardit
TOPRAK Islahı:
Toprağınız incelenerek sorunları giderici önlemler alınmakta, ihtiyaç duyulan Katkılar ilave edilmektedir. DRENAJ: Bitkilerin gelişimini engelleyen, köklerinin çürümesine neden olan taban suyunun drenaj Uygulamalarıyla tahliyesi, her boyutta drenaj projesi ve uygulaması için arayın.

Rulo çim anında bahçenizde çim görmek istiyorsanız bu hayal değil. Sizin için ekip hazırladığımız Çimi bir günde Bahçenize taşıyoruz. Hazır çim çimin çıkma, gelişebilmek riskini ortadan kaldırdığı gibi iklim şartları uygun olmadığı dönemdede bahçenizde çim uygulamasını mümkün kılar.

Rulo çim uygulamasında toprağınıza Çimi ekip günlerce beklemeniz gerekmiyor. siz karar verdiğinizde; toprağınız hazırsa, Ertesi gün bahçenizin çimle kaplanmış olduğunu görebilirsiniz. Hazır çimin toprak istekleri tohumdan EKME çimden farklı değildir. aradaki tek fark zaman kazanmak ve çimin çıkış riskini ortadan kaldırmak ve çok sıcak havalardada çim sahibi olabilmektir. rulo çim>>

OTOMATİK ÇİM SULAMA
Siz uyurken Bahçeniz sulansın, hem sudan tasarruf edin hemde zamandan.
Biz otomatik sulama sistemini kuralım siz sulama Sorununu unutun.
Zaman ayarlı düzenekle istenen günde istenen saatte sulama sistemi devreye girsin. sulama işi bittiğinde kendiliğinden kapansın.
Yağmur Sensörü ile yağmurlu havayı sistem algılayıp sulamayı kendiliğinden durdursun.

BAHÇE Toprağı
AHŞAP PERGOLE
Otomatik Sulama
Rulo Çim
ÇOCUK OYUN ALANLARI
BAHÇE DUVARI
BETON PARKE
MEYVE BAHÇESİ TESİSİ VE BAKIMI

Dünyanın neresinde olursanız olun; bahçenizi ölçülerini, konumunu, isteklerinizi bize iletin size projenizi çizip online olarak gönderelim. Bulunduğunuz bölgenin iklim koşullarına uygun Bahçeyi 3 boyutlu olarak tasarlayıp size internet ortamında gönderebiliriz. Kolay kullanılabilir bir ölçekte ve parçalara ayırıp dosyaladığımız proje için tek yapmanız gereken dosyayı bir yazıcıdan çıkarmak ve projeniz elinizde.
u tür bir projede fiyat alanın büyüklüğüne ve uygulamanın karmaşıklığına göre değişmektedir. Proje başvurusu bir ön ödemeyle gerçekleşmektedir. proje bittikten sonrada ödemenin tamamı havale yoluyla bize ulaştığında projenizi posta yoluyle alabileceksiniz. Bu hem çok pratik hemde hızlı bir yöntem olması dolayısıyla en Ücra yerde yaşayan birisi safra bahçesine Proja uygulayabilir.
Rulo çim bahçe toprağı

Bahceduzenleme.biz ‘de Projelendirme, öncelikle bahçenin durumuna ve ardından da bahçe sahibinin istek ve beğenilerine göre yapılır.
Her tasarım kendi mimari çevre yapısına göre ilişkilendirililerek yapılır.
Bununla birlikte bitkilerin, toprak, su ve hava koşullarına uyum Sağlayacak cinsten olmasına özen gösterilir ve koşullara en uygun bitkiler seçilir.
Sulama Sistemleri uygulaması da en iyi sulamayı yapacak şekilde tasarlanır ve uygulanır. Projelendirme için;

Istanbulda iseniz;
Bize ulaşın, gelip mekanı görelim, tam olarak ne istediğinizi allayalım ve önerilerimizi sunalım, tasarımlarımızı Buna göre olşturalım., Öneriler sunalım.
Istanbul dışında iseniz tüm bunları bahçenizi bize doğru Anlatın boyutları Çözüm sunalım.